×

3 Burger Gdańsk
3.9
powered by Facebook
Adas Trojmiejski
Adas Trojmiejski
2018-11-06T16:40:24+0000
W lokalu byłem tylko raz, z reguły dostawa na którą prawie zawsze czeka się ponad godzinę, ale naprawdę warto. Pozdrawiam
Anna Kowalska
Anna Kowalska
2018-11-01T18:08:04+0000
ŻENADA !!! CZAS OCZEKIWANIA NA ZAMÓWIENIE 2,5H, A MIAŁO BYĆ 1,5H. PANI KELNERKA NAWET NIE RACZYŁA ZADZWONIĆ I PRZEPROSIĆ ZA OPÓŹNIENIE GDYBYM SAMA NIE ZADZWONIŁA NAWET BYM NIC NIE WIEDZIAŁA. JEDYNE CO MI ZAPROPONOWANO TO MARNE 2 PUSZKI COLI I GDYBYM SAMA NIE ZADZWONIŁA TO NAWET TEGO BYM PEWNIE NIE DOSTAŁA . NA KONIEC OKAZAŁO SIĘ, ŻE JEDEN BURGER BYŁ INNY NIŻ ZAMAWIAŁAM ŚWIETNIE! JAK SIĘ NIE WYRABIACIE TO ZATRUDNIĆ 2 KIEROWCE BO TO JEST SKANDAL !!!! KASUJĄ ZA KAŻDE PUDEŁKO I NAWET ZA REKLAMÓWKĘ SKĄPSTWO TOTALNE NIGDY NIE SPOTKAŁAM SIĘ ŻEBY PŁACIĆ ZA KARTON NP. OD PIZZY . JEŚLI CHCECIE KASOWAĆ ZA KAŻE PUDEŁKO 1 ZŁ TO CHOCIAŻ ZAINWESTUJCIE W PORZĄDNE. FRYTKI W TYCH KARTONACH TO JEDNA WIELKA ROZMIĘKNIĘTA PAPKA! NIGDY WIĘCEJ TAM NIE ZAMÓWIĘ ZRAZIŁAM SIĘ CAŁKOWICIE !!!
Kamil Ziółkowski
Kamil Ziółkowski
2018-09-24T11:11:42+0000
Bardzo dobre burgery, duża lista wyboru. Najlepsze frytki w Polsce, zdecydowanie. I sos serowy.
Martyna Cysia
Martyna Cysia
2018-09-04T17:39:49+0000
Pyszne jedzenie, spoko ceny, chętnie wracamy.
Henrik Øvrebøe
Henrik Øvrebøe
2018-08-28T19:32:30+0000
Wow. Best burger in my life
Wojciech Bilicki
Wojciech Bilicki
2018-08-25T12:11:31+0000
Poprosiłem w zamówieniu o rysunek małego, słodkiego żółwia. I o to są 😀. Mamy szczegół a cieszy 😊
Judyta Wysińska
Judyta Wysińska
2018-08-14T21:17:05+0000
Pierwszy i ostatni raz zamawiamy u państwa jedzenie. Pomijając czas dostawy bo czekaliśmy aż 1h 40 min to całe zamówienie było nie takie jakie powinno. Zamiast El Classico chłopak dostał Koziołka..którego nie mógł zjeść bo nie lubi sera koziego. Zamiast frytek dostaliśmy nuggetsy, sosy nawet były inne niż zamawialiśmy. Smak też pozostawia wiele do życzenia. Nie polecam.
Iras Gd
Iras Gd
2018-07-30T18:23:11+0000
Jedne z lepszych w Gdańsku �
Roxana Nowak
Roxana Nowak
2018-06-13T12:12:58+0000
Jem tego Burgera od Kilku dni , znajomi mnie namowili , bo ja to tak nie za bardzo lubie hamburgery ..... Ale to co dostałam przechodzi ludzkie pojecie .....nigdy wczesniej nie jadłąm lepszego hamburgera , wołowinka jest mieciutka i soczysta .... ah .....polecam polecam polecam !!!!! Poprostu PETARDA ;)
Karolina Robalewska
Karolina Robalewska
2018-06-08T23:42:01+0000
Mile akcenty w kartonikach ( smacznego😊) swietny cheeseburger jak i frytki.
Katarzyna Ługin
Katarzyna Ługin
2018-05-01T18:50:24+0000
PrzeprzePyszne!!!��� Francuz podbił moje serce �
Ewelina Tlałka
Ewelina Tlałka
2018-04-25T17:47:09+0000
Pysznie mniam � polecam!!!
Jakub Dąbrowski
Jakub Dąbrowski
2018-04-22T09:05:59+0000
Radosław Lewy
Radosław Lewy
2018-04-09T17:15:59+0000
Niestety wielkie rozczarowanie, bardzo trudno znaleźć dobrego burgera w Gdańsku. Ceny wysokie, czas oczekiwania powyżej 40min przy pustym lokalu. Mięso źle przyprawione. Jedynie obsluga bardzo mila.
Mariusz Kaeste
Mariusz Kaeste
2018-04-09T17:15:10+0000
Czas oczekiwania: 45 min przy pustym lokalu = porażka. Sam burger kiepskiej jakości, mięso źle doprawione, bułka sucha, cena mega wysoka jak na taki wyrób burgeropodobny.Generalnie mały drogi i niedobry. Nie polecam!
Beata Iwaszkiewicz
Beata Iwaszkiewicz
2018-04-07T20:33:45+0000
Po raz pierwszy zdarza się, bym wystawiała ocenę dotycząca restauracji. I to negatywna! To w jaki sposób szanowna Pani będąca aktualnie na zmianie traktuje Klientów to jakaś porażka. Byłam w tym lokalu parę razy osobiście, jednak dzisiaj postanowiłam zamówić na dowóz. czas oczekiwania na zamówienie to 55 min. Pomyslalam- spoko, nie ma problemu. Po czasie, który upłynął zadzwoniłam żeby dopytać. Kobieta po drugiej stronie poinformowała mnie że jeszcze ponad godzina. Nigdy więcej!!! Czas dostawy trwa już prawie 3 godziny a dostawcy jak nie ma tak nie ma! Nic bardziej cudownego jak jedzenie burgera o 23 będąc (delikatnie mowiac) zdenerwowana na jakoś obsługi. Jeśli ktoś chce zjeść normalnie to na pewno nie tam...
Weronika Kupczyk
Weronika Kupczyk
2018-03-25T18:27:02+0000
Trafiliśmy tu trochę z przypadku, ale to był najlepszy przypadek jaki mógł nam się przydarzyć! � Burgery rewelacyjne, wołowina idealnie wypieczona, składniki świeże, nie można się do niczego przyczepić. Porcja solidna podana na drewnianej deseczce. Gorąco polecam na pewno jeszcze wrócimy �
Monika Kr
Monika Kr
2018-03-25T16:27:30+0000
Zupełnie szczerze mogę polecić 3burger!! <3 Zamawiałam już któryś raz na dowóz, zamówienie było realizowane szybciej niż pisano, także wielki plus. Zawsze, ZAWSZE przyjeżdża ciepłe, a trochę musi przejechać. Jeśli chodzi o burgery, wołowe mięso jest jak dla mnie idealnie wypieczone, idealne w smaku, po prostu pycha! Sos serowy do frytek bomba :D i te frytki.. super! Dałabym wiecej gwiazdek gdyby były. Dziwią mnie opinie osób, które wystawiają oceny negatywne, za jakieś przysłowiowe "pierdółki". Łatwo zaniżyć średnią ocenami typu, zamówiłem z serem i był tam ser - jedynka. 3burger jesteście spoko! �
Patryk Umiński
Patryk Umiński
2018-03-22T22:12:08+0000
Znaleźliśmy się w tym lokalu trochę z przypadku. Był to najlepszy z przypadków jaki mógł się zdarzyć. Lokal przytulny, od razu czuć miłą atmosferę. Drobny minus za mtv, moim zdaniem bardziej przeszkadza ale jak dostanie się jedzonko to odchodzi na drugi plan. Obsługa uśmiechnięta od ucha do ucha. Menu obszerne i pełne pyszności na pierwszy rzut oka. Dłuższa chwila konsternacji, okej, zamawiamy. Pani informuje nas, ze czas oczekiwania około 20 minut lub troszkę więcej (przyczyny już nie pamiętam). Nie ma problemu, poczekamy. Zgodnie z słowami Szanownej Pani burgery trafiają na stół po około 25 minutach. Podane na ładnej, pasującej do koncepcji lokalu desce, papier, w którym są podawane również jest okej. Skusił mnie bekon burger. Stwierdzam, że nie mam do czego się przyczepić (troszke duża ilość rukoli jak dla mnie ale to już gusta i guściki). Naprawdę, solidne, pyszne burgery. Moja towarzyszka wzięła burger francuski i wnioskując po minie - również była zadowolona.Reasumując, z pewnością wrócę - ciekaw jestem w szczególności burgera z dziczyzny - zrobić dobre jedzenie na niej to sztuka, jednak patrząc po dzisiejszej wizycie - na pewno będzie mega.
Marianna Szułdrzyńska
Marianna Szułdrzyńska
2018-03-02T12:26:49+0000
Dzisiaj jestem zadowolona. Dostałam to, co zamówiłam, a z tym to różnie bywało, ale tym razem się udało (poprzednio prosiłam bez sosu, a dostałam z sosem). Wszystko zależy od załogi tam pracującej. Jedzenie tym razem nie ociekało tłuszczem, więc dzisiaj wszystko na plus.
Mateusz Siadaczka
Mateusz Siadaczka
2018-02-15T20:00:34+0000
Mateusz Gut
Mateusz Gut
2018-02-12T22:01:41+0000
Ola Piasecka
Ola Piasecka
2018-02-10T15:30:59+0000
Burger całkiem dobry dopóki nie znalazłem w nim włosa co kompletnie obrzydzilo mi resztę posiłku. Zgloszenie faktu do obslugi jedynie ich zdziwilo. Nie polecam!
Klaudia Pruska
Klaudia Pruska
2018-02-09T16:21:13+0000
Aleksandra Bach
Aleksandra Bach
2018-02-08T21:55:41+0000
To moje pierwsze zamówienie ,jestem mile zaskoczona. Doskonale
Radosław Hryniewicki
Radosław Hryniewicki
2018-01-26T20:24:31+0000
Za pierwszym razem bylo pysznie, dzisiaj bylo rownie rewelacyjnie. Burger "bomba serowa" faktycznie zasługuje na swoja nazwę. � PO-LE-CAM, a no i wyszedlem z knajpki najedzony po same uszy. � 5/5 �
Pawel Rybitwa
Pawel Rybitwa
2018-01-23T10:34:34+0000
David JakÓbowski
David JakÓbowski
2018-01-19T13:06:35+0000
Pierwszy raz miałem okazję skosztować tych pyszności. Trafiło na Koziołka i fryty w dostawie. Burger przepyszny, dostawa punktulana. Do tego wszytko bardzo starannie zapakowane, z milym akcentem w środku, w postaci napisu markerem smacznego! To pewnie zasługa miłej Pani która przyjęła zamówienie. Ocena. 5/5!! �����
Anna Dubińska
Anna Dubińska
2017-12-17T19:58:20+0000
Miła obsługa, pyszne jedzenie "niebo w gębie" . Przytulny lokal . Polecam �
Marzena Corn
Marzena Corn
2017-12-09T19:59:04+0000
Niestety ale 1. Ceny nie są adekwatne do jakości i smaku. Tortilla a raczej coś na podobe tortilli było czuć tylko stary olej wszystko jednolite w smaku. Niestety ale nie polecam.
Jacek Sierosławski
Jacek Sierosławski
2017-12-08T20:58:39+0000
Radosław Rusek
Radosław Rusek
2017-12-03T15:58:03+0000
Jestem stałym klientem waszej firmy, po dzisiejszym dniu niestety, ale muszę zrezygnować z waszych usług ze względu na to jak traktujecie stałych klientów! Przeważnie czekam na zamówienie około 1 godziny i jest to dla mnie normalne, lecz gdy czekam na zamówienie już ponad 1,5 godziny i dzwonię do lokalu, a Pani przez telefon mi mówi, że będę czekać jeszcze 40-50 minut, to aż mną wstrząsnęło... powinna być informacja od pracowników lokalu, że dzisiejszego dnia czas oczekiwania będzie dłuższy niż normalnie. To tyle na ten temat jest mi przykro i nie chętnie pozdrawiam Radek.
Artur Bartosik
Artur Bartosik
2017-12-01T18:52:57+0000
Właśnie zjedliśmy najlepsze burgery z dostawą w życiu! Dziękujemy również uśmiechniętemu Panu dostawcy!
Piotr Zedler
Piotr Zedler
2017-11-24T20:51:33+0000
ekstremalnie niepoważna firma, nie informują, że czas oczekiwania będzie wynosił prawie 3 godziny - zdecydowanie nie polecam. Jeśli nie umieją się państwo wywiązywać z zobowiązań w rozsądnym czasie, to albo informujcie o tym i zwracajcie poniesione koszty, albo zrezygnujcie z świadczenia usługi jedzenia na wynos.
Beata Patfield
Beata Patfield
2017-11-18T18:41:18+0000
Same burgery całkiem spoko, chociaż bułki pozostawiły sporo do życzenia... niestety frytki fatalne a sos serowy kompletnie bez smaku. Ceny wysokie (za dwa burgery z frytkami zapłaciliśmy prawie tyle co w Hard Rocku) a niestety nieadekwatne. Dodatkowa gwiazdka za miłą panią z obsługi i za to że burgery przyjechały duże, ciepłe i w ładnych pudełkach (chociaż oczywiście dodatkowo płatnych).
Sabina Czaboćko
Sabina Czaboćko
2017-11-18T16:17:07+0000
Jesteście najlepsi na świecie. I w ogóle.
Michał Jarzębowski
Michał Jarzębowski
2017-11-15T09:01:28+0000
Dobrych recenzji nigdy za mało, a ja akurat mam podstawę by chwalić - kilka razy już zamawiałem, a ostatnio dwukrotnie zestaw "dla dwojga" i jestem bardzo zadowolony. Fryteczki poprosiłem niespieczone i takie właśnie były :) Gdzieś się w pierwszym zamówieniu zagubiły sosiki (za dużo razy zamawiałem jedzenie z internetów by mieć o to żal) ale za to za drugim razem przyjechały 2 dodatkowe. Burgerki są ślicznie zapakowane za każdym razem, co dla głodnego człowieka jest jak otwieranie prezentu. Żeby nie było tak słodko to dodam niewielki minusik: rucola pod wpływem ciepła mięknie i utrudnia "spójny chaps" ale to już zaawansowane czepialstwo. Następnym razem zbiorę się na odwagę i spróbuję tego czwartego stopnia ostrości, bo telefonicznie uprzejma Pani wyjaśniła mi, że to już poważniejsza sprawa ;)
Marek Wicher
Marek Wicher
2017-10-29T19:52:05+0000
Ja dzis jadłem burger i byłem bardzo milo zaskoczony bardzo duży i dobry A nie co te małe kanapeczki z MC lub innego badziewia.brawo tak trzymać
Alicja Małgorzata Osiecka
Alicja Małgorzata Osiecka
2017-10-25T14:32:12+0000
Przepyszne! Z pewnością zamówimy jeszcze nie raz :)
Jędrzej Barnaba Pogorzelski
Jędrzej Barnaba Pogorzelski
2017-10-22T19:20:59+0000
Tomasz Drosio
Tomasz Drosio
2017-10-21T16:07:03+0000
Martyna Magdalena Bartelik
Martyna Magdalena Bartelik
2017-10-12T16:04:16+0000
Jedzenie przepyszne! Polecam jako kucharz hahah ;) obsluga nie na miejscu pani kelnerka ciagle patrzala jak jem to troche krepujace...
Katarzyna Plocharska
Katarzyna Plocharska
2017-09-28T19:16:31+0000
W koncu ktos wie, ze ostry to znaczy ostry �� pyszny Burger i frytunie:) dziękiWielkie ! Na pewno będziemy zamawiać jeszcze P.s. Słodkie rysuneczki
Paulina Kiedrowska
Paulina Kiedrowska
2017-09-27T14:32:16+0000
Anna Nowotczyńska
Anna Nowotczyńska
2017-09-23T23:38:05+0000
Dramat ! Ceny z kosmosu wogole nie warte tego jedzenia . Dostawa niby 90 minut po czym dostałam smsa , ze dostawa się opóźni o kolejne 20 minut . W końcu po takim czasie przyszło jedzenie i co ? WIELKIE ROZCZAROWANIE ! Frytki wyglądały jakby były z dnia poprzedniego spalone przesiąknięte olejem wręcz "śmierdzące" Sos serowy nie przypominał serowego . Burger sam w sobie w miarę dobry ale nie warty takiej ceny jaką zapłaciliśmy jedyne co z tego było dobre to puszka COLI ! ;/ . SZCZERZE NIE POLECAM .
Sławomira Osiecka
Sławomira Osiecka
2017-09-22T23:19:11+0000
Burger z Jelenia. Warto. Dziewczyny dajecie radę. Smacznie i szybko. Polecam.
Filip Wróbel
Filip Wróbel
2017-08-23T18:35:58+0000
Bardzo dobre jedzonko, obsługa bardzo miła :) polecam!!!!!
Paweł Gorczyca
Paweł Gorczyca
2017-08-19T18:52:42+0000
Mega szama! Wrócę tutaj!
Justyna Ka
Justyna Ka
2017-08-12T20:21:41+0000
Nie polecam!!
Ulka Klawikowska
Ulka Klawikowska
2017-08-12T13:15:54+0000
Petarda! Zamówienie dotarło pięknie podpisane, a co najważniejsze - pyszne. Burgery wspaniałe, frytki też (i to w ogromnej ilości) � polecam serdecznie!
Linn Rønne
Linn Rønne
2017-08-12T09:10:58+0000
Paweł Zielonka
Paweł Zielonka
2017-08-07T12:05:06+0000
Bardzo smaczny burger :) Pozdrowienia z Częstochowy :)
Patrycja Brzóska
Patrycja Brzóska
2017-08-06T17:16:39+0000
Najgorsze frytki w życiu, sflaczałe i skąpane w tłuszczu. :(
Dawid Godlewski
Dawid Godlewski
2017-08-05T20:27:10+0000
Zamówienie złożone w godzinach szczytu, czas dowozu przystępny, jedzenie dojechało ciepłe, a w smaku nie ma się do czego przyczepić. Pan który dostarczał zamówienie nie miał łatwo - zamówienie na stadion i określenie konkretnego położenia nie było proste, mimo kilku telefonów i paru nieporozumień był miły i nie okazał zdenerwowania. 5 na 5 �
Bartek Dembski
Bartek Dembski
2017-08-02T10:55:31+0000
Sandra Milewska
Sandra Milewska
2017-07-31T18:55:27+0000
Pyszne!
Maciek Ignaczak
Maciek Ignaczak
2017-07-27T18:03:02+0000
Burgery bardzo dobre. Fajne menu, mila obsluga ( wtedy jedzenie smakuje bardziej ) czysty lokal. Zdecydowanie polecam �
Zuzanna Szukiewicz
Zuzanna Szukiewicz
2017-06-30T13:19:54+0000
Paulina Dziewa
Paulina Dziewa
2017-06-26T14:22:27+0000
Burgery zawsze pyszne, polecam!
Jarek W-k
Jarek W-k
2017-06-25T09:48:22+0000
Świetne jedzenie !!! �Fantastyczna obsługa !� Polecam �
Marcin Mazurkiewicz
Marcin Mazurkiewicz
2017-06-22T13:22:37+0000
Jedynie czego potrzebujecie jako klienci 3Burger Gdańsk to ... cierpliwość i kanapki w plecaku bo zamówienia możecie się nie doczekać.
Sławomir Stępień
Sławomir Stępień
2017-06-22T12:43:50+0000
Chciałbym napisać, że poniższa recenzja będzie soczysta niczym mięso w zamówionej potrawie. Niestety nie mogę tego zrobić z jednej prostej przyczyny - potrawa ta nie dotarła do zajmowanego stolika.Przed dwoma dniami, skuszony dobrze zapowiadającym się menu i charakterem lokalu, jednego z tych, które starają się roztaczać aurę miejsca przyjaznego klientowi, postanowiłem wraz ze znajomym zjeść w Państwa przybytku. Złożyliśmy nieduże zamówienie a pani przy ladzie poinformowała nas, że czas oczekiwania wyniesie od dwudziestu do trzydziestu minut. Nie za krótko, mimo zaledwie kilku osób w lokalu, ale jak dla mnie przedział całkowicie akceptowalny jeśli w grę wchodzi otrzymanie świeżego posiłku przygotowanego na miejscu. Rozsiedliśmy się wygodnie przy jednym ze stolików usytuowanych na zewnątrz, oddając się radosnemu oczekiwaniu. Po około dwudziestu minutach swoją tackę pełną parujących pyszności otrzymały dziewczęta, które składały zamówienie bezpośrednio przed nami, dlatego też założyliśmy, że lada moment i my będziemy mogli przystąpić do jedzenia. Trochę się jednak przeliczyliśmy, minęło kolejnych dziesięć minut, po których pani pracująca w lokalu wyszła ponownie, niosąc następne zamówienie, tym razem do naszego stolika. Okazało się, że to pomyłka i niesione przez nią produkty trafiły do jegomościa siedzącego po sąsiedzku. Uznaliśmy to za nieco dziwne, że zamówienie w pierwszej kolejności otrzymuje ktoś, kto składał je później, ale okej, nie każdą potrawę przygotowuje się tyle samo. Zagadnąłem jednak panią o nasz posiłek, na co ta nawet nie przystając, odburknęła jedynie, że ten się robi. Kiedy minęły kolejne długie minuty a kolejne dwie osoby, które przyszły po nas otrzymały swoje zamówienia, znajomy nie wytrzymał i poszedł dowiedzieć się ile jeszcze będziemy czekać. Okazało się, że jedzenie wcale się nie robi i nawet nie poznaliśmy przyczyny tego stanu rzeczy. Skończyło się tym, że średnio uprzejma pracownica Państwa lokalu z łaską oddała nam pieniądze anulując zamówienie a my, po czterdziestu minutach oczekiwania odeszliśmy czując jedynie niesmak.Z tego powodu szczerze nie polecam tego przybytku. Nie dajcie się nabrać na przyjemne dla oka zagospodarowanie przestrzeni i bliską odległość od dworca pkp, to zdecydowanie nie jest miejsce na posiłek przed podróżą. "All you need is patience" śpiewał Axl Rose, występujący w Gdańsku w miniony wtorek. Jak widać tytułowa cierpliwość w 3b burger to za mało.
Johanna Malmila
Johanna Malmila
2017-06-13T18:25:14+0000
Aleksandra Romankiewicz
Aleksandra Romankiewicz
2017-06-10T18:35:49+0000
Dawid Rostalski
Dawid Rostalski
2017-05-24T16:28:07+0000
Bardzo dobre burgery i do tego frytki. Polecam
Sylwia Eł
Sylwia Eł
2017-05-03T19:30:03+0000
Magiera Kuba
Magiera Kuba
2017-05-01T15:34:21+0000
Bardzo dobre jedzenie, świeże i mega porcje. Najlepszy burger jaki jedliśmy!!! :)
Jan Janicki
Jan Janicki
2017-04-28T11:37:02+0000
Patrycja Wioletta
Patrycja Wioletta
2017-04-23T12:16:25+0000
Daje dwie gwiazdki jedynie za to że frytki i sos do nich były nie najgorsze pomijając fakt że przesiąkły olejem do tego napewno nie świeżym ale były najlepsze ze wszystkiego prócz coli którą piłam :) . Spodziewałam się czegoś lepszego ale niestety się rozczarowałam myślę że wiele musicie dopracować ewentualnie obniżyć ceny za to co jest teraz. Burger jakby bez smaku...a najgorsze to smród panujący w lokalu byłam późnym wieczorem a nie wyobrażam sobie siedzieć tam przy większym tłumie ludzi.Niestety napewno tam nie wróce .
Alina Chruślińska
Alina Chruślińska
2017-04-18T16:32:16+0000
Burgery pyszne, mniam, mniam. Czyściutko, miło, fachowa obsługa. Polecam .
Monika Fojut
Monika Fojut
2017-04-11T14:31:35+0000
Adrianna Żurańska
Adrianna Żurańska
2017-04-09T19:40:31+0000
Ja Cek
Ja Cek
2017-04-05T17:01:38+0000
Rewelacja
Monika Sawicz
Monika Sawicz
2017-04-05T16:00:52+0000
Burgery naprawdę przeciętne. Mięso mdłe, jakby bez smaku, być może ktoś zapomniał przyprawić. Oczekiwania były duże, jednak zawiedliśmy się. Jedyne co smakowało to frytki ;)
Rafał Kraskowski
Rafał Kraskowski
2017-03-10T12:30:09+0000
Adam Ziegert
Adam Ziegert
2017-03-03T17:04:03+0000
Victoria Anna
Victoria Anna
2017-03-03T16:36:51+0000
Sylwia Ustka
Sylwia Ustka
2017-02-20T20:24:31+0000
Jak dla mnie najlepszy burger w mieście. Mięso idealnie wysmażone , kruchy bekon , świetnie dobrane dodatki i jajo sadzone sprawiły , że jestem mega zadowolona. Burgery ładnie podane przez sympatyczną obsługę � polecam �
Magda Piotrowska
Magda Piotrowska
2017-02-18T19:33:13+0000
Michał Eswua Śliwecki
Michał Eswua Śliwecki
2017-02-18T07:46:21+0000
Lukasz Lach
Lukasz Lach
2017-02-14T21:04:57+0000
Mięso bez smaku, do tego zapach smażeniny, który zostaje z tobą na długo.Gorzej niż średnio.
Sandra Engelberg
Sandra Engelberg
2017-02-11T16:53:24+0000
Pysznie Pysznie Pysznie ! POLECAM , BO WARTO! �
Kacper Wiśniewski
Kacper Wiśniewski
2017-02-10T22:03:31+0000
*Obsluga miła i komunikatywna*Mieso bardzo dobre *Wszystko dobrze dobrane*Burgery dostalismy szybko*Fajny klimat i styl podania*****����*****
Kinga Szydłowska
Kinga Szydłowska
2017-02-05T00:19:33+0000
Emilia Kasprzak
Emilia Kasprzak
2017-01-24T20:02:23+0000
Mateusz Moroz
Mateusz Moroz
2017-01-19T18:08:00+0000
Ależ kozak burger! Sos serowy powinien nazywać się ambrozją:) Zdecydowanie od dziś dla mnie miejsce nr 1 na burgera.
Marta Pawłowicz
Marta Pawłowicz
2017-01-18T13:01:40+0000
Smaczne burgery, ceny ok. Rozmiar burgera M jest idealny dla osob ktore jedza mniej. Zawsze wyrzucalam z 30% innych burgerow przez zbyt duza porcje. Ta jest dla mnie idealna. Minus za minimalna kwote dowozu na stogi przez ktora nie zdecydowalam sie na zamowienie do domu i zajrzalam do lokalu przy okazji bycia w okolicy. Ogolem polecam
Monika Łomińska
Monika Łomińska
2017-01-17T10:22:22+0000
pyszne!
Kuba Skarzyński
Kuba Skarzyński
2017-01-16T14:23:55+0000
Norbert Szybalski
Norbert Szybalski
2017-01-16T12:39:16+0000
Powiem szczerze że dzik w tym miejscu smakuje naprawdę rewelacyjnie . Mięso o idealnej konsystencji . Nie można zapomnieć o frytkach w których czuć smak prawdziwych ziemniaków. Całe jedzenie to uczta dla podniebienia. Jak będę następnym razem w Gdańsku na pewno odwiedzę ten lokal. Wam ekipo 3 burger dziękuje za dobre jedzonko a wszystkim serdecznie polecam-smacznego!!!
Walentyn Koltunow
Walentyn Koltunow
2017-01-15T16:06:17+0000
Najlepszi w miescie! Super muzyczka w lokalu i smaczne burgery!;)
Milena Górniak
Milena Górniak
2017-01-14T20:56:44+0000
Mniam, mniam ��� Było warto ����
Bogdan Górniak
Bogdan Górniak
2017-01-14T20:55:20+0000
Iga Toja
Iga Toja
2017-01-14T19:59:52+0000
Dziczyzna genialna - naprawdę warto
Dorota Dolores
Dorota Dolores
2017-01-13T21:20:26+0000
Anna Witowska
Anna Witowska
2017-01-12T17:38:00+0000
Agata Bakierzyńska
Agata Bakierzyńska
2017-01-11T17:05:27+0000
Mega pycha !!!
Wojciech Bakierzyński
Wojciech Bakierzyński
2017-01-11T15:32:12+0000
Celina Fibich
Celina Fibich
2017-01-10T14:12:54+0000
Dorota Niedziałek
Dorota Niedziałek
2017-01-10T10:17:44+0000
Pozytywne zaskoczenie!!! Solidny kawał buły, dużo idealnie wysmażonego mięsa, świeże warzywa, smaczne dodatki i sosy, Idealna kompozycja, cena przystępna. Jednym słowem palce lizaćNa prawdę najlepszy! Jestem zadowolona z posiłku i śmiało mogę polecić ten lokal.
Martyna Chruślińska
Martyna Chruślińska
2017-01-10T09:35:50+0000
Hannah Korten
Hannah Korten
2017-01-05T14:43:36+0000
Mieso z wlosem! Marne przeproszenie, bez zwrotu pieniedzy! Nie polecam
Wojciech Brzozowski
Wojciech Brzozowski
2017-01-03T18:42:18+0000
Szanuje za jakość! Pyszne burgsy!
Maciej Jacek Osipiak
Maciej Jacek Osipiak
2016-12-27T07:32:48+0000
Tomek Bushmansky
Tomek Bushmansky
2016-12-26T15:30:16+0000
Super! Ale odejmuje 5 gwiazdek dam jak nastepnym razem dostane lepsza bulke :D
Jakub Szemberski
Jakub Szemberski
2016-12-20T13:23:00+0000
Anka Zuzka Naparty
Anka Zuzka Naparty
2016-12-19T16:39:57+0000
Wreszcie coś smacznego koło domu! Byłam, jadłam, na pewno wrócę nie raz:) Miła obsługa, smaczne burgery, no i domowe frytki �� Fajne opakowanie na wynos, pierwszy raz mój burger nie rozwalił się po drodze;)
Gracjan Kyschke
Gracjan Kyschke
2016-12-18T13:56:19+0000
Beata Jedynak Olejniczuk
Beata Jedynak Olejniczuk
2016-12-17T22:54:57+0000
Dawid Brodowski
Dawid Brodowski
2016-12-15T22:39:21+0000
Daniel Łuczak
Daniel Łuczak
2016-12-15T14:41:30+0000
Daniel Fibich
Daniel Fibich
2016-12-14T23:07:05+0000
Powszechnie wiadomo, iż sekretem dobrego burgera jest mięso. Nie za chude, nie za tłuste. Dobrze wysmażone, nie wysuszone. W 3B mielą na miejscu - zawsze świeże dostawy. Kropką nad i jest lekka bułka wypiekana na specjalne zamówienie. Kompozycja idealna, a burger z dzika to kulinarna petarda. Szacunek za nieustanne trzymanie najwyższej jakości. Gorąco polecam wszystkim fanom solidnego, smacznego jedzenia.
Anaa Owczarczyk
Anaa Owczarczyk
2016-12-14T20:24:13+0000
Tomek WWa
Tomek WWa
2016-12-14T20:07:45+0000
Leszek Chruśliński
Leszek Chruśliński
2016-12-14T19:08:42+0000
200g mięsa w standardzie to porządna porcja. Mięso mielone na miejscu. Frytki krojone na miejscu i smażone na sposób belgijski. Fajny, wygodny lokal. :)
Next Reviews

Albert Nygren
Albert Nygren
14:10 19 Jun 18
Good food and service for a cheap price!
Alistair Macleod
Alistair Macleod
16:34 29 Apr 18
Best burger I've EVER had. Price reflects a quality burger. I want one of these in the UK..... near me, though it probably wouldn't do my wasteline any good....
Marija Djordjevic
Marija Djordjevic
13:34 20 Jun 17
The burgers are great! The best I've had in Poland. The price goes with the quality. It would benefit from more space but you can sit outside during the warm months...
Dennis Kovalov
Dennis Kovalov
17:25 27 Jun 17
Very nice and veeery big
Zobacz wszystkie opinie

TOP

O tej porze nie realizujemy zamówień online Ok, rozumiem

O tej porze nie realizujemy zamówień online