Dołącz do Klubu Konesera Burgera

 

dołącz do klubu konesera burgera

Podejmij  wyzwanie i zostań wytrawnym znawcą burgerów. Podążaj szlakiem konesera burgera i zdobądź wszystkie 10 punktów doświadczenia. Wytrwaj i odbierz nagrodę: – darmowy 200 g burger według Twojej autorskiej kompozycji oraz  10% rabatu na wszystkie burgery minimum 200g przez kolejny miesiąc w restauracji 3 Burger.

Oto co musisz zrobić, aby odebrać nagrodę:

1. Odbierz mapę konesera w restauracji 3 Burger:  w Gdańsku ul. Rajska 1/5 A, a w Gdyni przy ul. Świętojańskiej 61.
2. Zachowaj ją w portfelu.

3. Ustaw przypomnienie w telefonie.
4. Kup 10 burgerów w 10 tygodni.
5. Skomponuj za free własnego 200 g burgera i wykorzystaj 10% rabatu.

Jeśli Twój pomysł na burgera przypadnie Szefowi Kuchni do smaku, wprowadzimy go pod Twoją nazwą do regularnej sprzedaży!

Spójrz na mapę konesera burgera i zobacz co Cię czeka na szlaku: 

Klub Konesera Burgera mapa

Tydzień 1:
Cheeseburger – klasyka gatunku. Idealny na początek koneserskiej przygody.
Skład: 200g pysznej, soczystej wołowiny z oryginalnym zapiekanym holenderskim
Massdamerem, autorskim sosem musztardowym i warzywami.

Tydzień 2:
Burger z jajem – to solidny posiłek jak filary pod piekłem. Ten burger wygra z każdym głodem.
Skład: 200g wołowiny, jajko sadzone z pysznym grillowanym bekonem i cebulką.

Tydzień 3:
Bomba serowa – to burger konkretnie serowy. Lubisz ser? – Będziesz zachwycony!
Skład: 200g wołowiny 3 rodzaje serów (White Blu, Brie, Massdamer).

Tydzień 4:
Igraszki z diabłem – odcinek specjalny na szlaku konesera! 3 poziomy ostrości
+ poziom diabelski – poza kartą. – Tylko dla amatorów ekstremalnych doznań!

Tydzień 5:
Koziołek – po odcinku specjalnym pora na coś wykwintnego. – Wołowina, rukola
i aromatyczny, zapiekany kozi ser. Idealne wprowadzenie do baraniny.

Tydzień 6:
Piekielny baran – dla wielu naszych klientów to ulubiona kompozycja. Najdelikatniejsza
baranina z dodatkiem pasty z papryczek chili w towarzystwie delikatnego sera brie.
Wybierz jeden z trzech poziomów ostrości. 

Tydzień 7:
Grillowany dzik – przepyszny grillowany pomidor i bekon z nutką bazylii idealnie komponuje
z wyśmienitym burgerem z dziczyzny.

Tydzień 8:
Italiano – czas złagodzić smaki. Delikatna mozzarella i soczysta wołowina – powinno się udać.

Tydzień 9:
Baran, że hej – druga propozycja dla miłośników burgerów z baraniny. Tym razem baran
w towarzystwie grillowanego bekonu, ogórka kiszonego, cebuli, sałaty lodowej oraz sosu
musztardowego.

Tydzień 10:
Bill
– typowy, amerykański klasyk. Wołowina, ser, bekon i sos barbecue sprostają temu zadaniu.

Tydzień 11:
Twój autorski burger – pora na Twoją wizję idealnego burgera. Masz już odpowiednie
doświadczenie. Czas najwyższy je wykorzystać.

Gratulacje! – Dotarłeś do mety. Witamy w gronie Koneserów Burgerów. Obierz nagrodę: 10% zniżki na burgery
minimum 200g przez kolejny miesiąc.

Gotowy, by podjąć wyzwanie? – Dołącz do Klubu Konesera Burgera. Odbierz mapę w restauracji 3 Burger:
Gdynia ul. Świętojańska 61, Gdańsk ul. Rajska 1/5 A.

Do zobaczenia na szlaku!